Header Bso02
Locaties

BSO De Nieuweling

Opvang in de natuur 

BSO De Nieuweling is midden in de natuur te vinden in het prachtige park De Nieuweling. We hebben een eigen ruimte tot onze beschikking in het “Holten Huus,” een fijne blokhut met alle nodige voorzieningen. De groepsruimte is gezellig en warm ingericht en geeft jouw kind een en vertrouwd (thuis)gevoel. Het buitenterrein is omheind met groen. Jouw kind kan hier heerlijk buitenspelen, klimmen en hutten bouwen. Onze BSO is centraal gelegen in Duiven, hierdoor kunnen wij kinderen op van alle scholen uit Duiven, Groessen, Loo en Westervoort. Het maakt niet uit op welke school jouw kind zit. Met de Zonnekinderenbus halen onze medewerkers jouw kind op van school. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
De Nieuweling 3/5 6921 JL Duiven
0610291150
nieuweling@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Volle Maan Jan Willem Willemsen DSC9684 Web500x535

Meer weten? Neem contact op met teamcoördinator Jan-Willem Willemsen. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Voor iedereen iets te doen

Bij ons op de BSO is jouw kind veel buiten. Daar biedt de plek natuurlijk volop mogelijkheden voor. We zijn dagelijks in het park te vinden met leuke actieve bezigheden! Ook maken we wel eens uitstapjes naar het Horsterpark of naar de uiterwaarden. Heeft jouw kind behoefte aan even rustig bijkomen van de dag? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Even rustig in een hoekje lezen, of lekker gefocust opgaan in een creatief kunstwerk! Voor de oudere kinderen bieden we nog wat meer uitdaging in ons speciale 7+ programma!

Bekijk De Nieuweling in het filmpje

Samenwerkingen

Omdat we met onze BSO samenwerkingen hebben met meerdere partijen, hebben we buiten de prachtige locatie op park De Nieuweling nog meer mogelijkheden voor (Sport- en Natuur-) activiteiten. Daarvoor maken we gebruik van de sporthal op IKC Joannes en de kunstgrasvelden van Korfbalvereniging Duko.

Neem een kijkje op deze locatie