Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Brenda

Ik ben gastouder Brenda Diesvelt...

... en ik woon in Didam. Mijn gezin bestaat uit mijn vriend Leroy, mijn zoon Jairo van 12 jaar, dochter Jamila 10 jaar en zoontje Vince van 1 jaar. We hebben twee hondjes, zij zijn niet altijd aanwezig in de opvangruimte. Ik heb negen jaar ervaring in de kinderopvang en ik bied gastouderopvang aan op maandag, dinsdag en donderdag voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Ik heb een gezellig ingerichte woning met genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen. Het is bij mij thuis volledig kindvriendelijk ingericht. Ik werk met thema's en pas de aankleding in huis hier op aan. In de tuin kunnen kinderen heerlijk spelen, bewegen en ontdekken. In de omgeving zijn diverse speelveldjes. Ik ga graag met de kinderen op avontuur met de bakfiets.  

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Opvang op maandag, dinsdag en donderdag

Een warme plek voor kinderen

Ik ben een creatieve gastouder en vind het leuk om de fantasie van kinderen te prikkelen. Er is bij mij altijd wat nieuws te ontdekken, omdat met ieder thema ik weer andere spulletjes heb staan. Wat ik het belangrijkst vind, is dat kinderen zich thuis voelen en leuk met elkaar omgaan. Ik sta voor rust, reinheid en regelmaat en ik werk met een vaste dagindeling. Zo is de dag herkenbaar voor de kinderen. Ik vind het belangrijk en leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik doe regelmatig aan bijscholing en ik ben in het bezit van een certificaat kindercoach.

Ik bied alleen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. BSO-mogelijkheden zijn er alleen voor oudere broertjes/ zusjes tijdens studiedagen/vakanties. Op de slaapkamer staan twee duobedden staan. Hier kunnen vier kinderen slapen.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Lekker samen bezig: van knutselen tot liedjes zingen, verhaaltjes vertellen, binnen spelen, buiten spelen, woordkaarten spelenderwijs benoemen en de ontdektafel die steeds anders terugkeert.
  • Aan de slag met thema’s. Hierdoor is het altijd weer even anders en uitdagend.
  • Naar buiten! Dit vind ik erg fijn en belangrijk. We hebben zelfs speciale pakjes voor de wind/regen. Mijn achtertuin tuin is ingericht voor kinderen met een trampoline, zandbak, waterpomp, glijbaan, buitenkeukentje en een wilgenhutje.
  • De kippen verzorgen. We hebben twee kippen buiten in een kippenweilandje.
  • Spelen met taal. Ik stimuleer de taalontwikkeling door veel te zingen, te lezen, veel te benoemen, te werken met woordkaarten.