Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Annes (b)engeltjes

Ik ben gastouder Anne …

…. en ik woon samen met man Maurice en dochters Fien en Jet in Doetinchem. We hebben huisdieren, waaronder onze hond Pip en een aquarium met veel verschillende vissen. Eerder werkte ik in de ouderenzorg. Daar kwam ik er achter dat ik een grote wens heb om met kinderen te werken. Sinds 2016 werd ik daarom als gastouder! 

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven Gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Doetinchem


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Ik werk volgens een vaste dagindeling. Dat geeft rust en duidelijkheid.

Aandacht

Werken met kinderen is mijn passie. Ik houd van de eerlijkheid en oprechtheid van kinderen en natuurlijk ook van de boevenstreken. Ik vind het belangrijk dat kinderen (leren) samen te spelen, samen te delen, elkaar te helpen en dat ze rekening met elkaar houden. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen de aandacht krijgen die zij nodig hebben. Door de kleinschaligheid van gastouderopvang is dit goed in de praktijk te brengen. Ik stem mijn pedagogisch handelen ook af op dat van de ouders van de kinderen. Regelmatig volg ik cursussen, workshops en themabijeenkomsten. Zo blijf ik op de hoogte en houd ik mijn kennis op peil. 

Een dag ziet er bij mij zo uit:

De dag verloopt gestructureerd. Ik ben meestal rond 07:00 uur met werken. Sommige kinderen ontbijten bij mij. Na het ontbijt is het tijd om lekker te spelen of te knutselen. Er komen dan ook nog wat andere kinderen binnen. Rond 10:00 uur eten we fruit en drinken we wat. Ik probeer gevarieerd eten te bieden. De kleintjes pakken na het fruit hun rust en gaan slapen. De rest gaat weer fijn spelen. Rond 12:00 uur eten we een boterham. Vanaf 12:30 uur tot 14:30 uur is er een rustmoment voor alle kinderen. Rond 15:00 uur weer wat eten en drinken. De kinderen krijgen een lekkere snack zoals een koekje, cracker of groentesnack. Daarna is er tijd om weer te spelen en worden de eerste kinderen weer opgehaald.

Benieuwd naar meer? Kijk ook eens op mijn Facebook Annes (b)engeltjes