Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Bianca

Ik ben gastouder Bianca Coolen…

... en ik woon in Duiven. Mijn gezin bestaat uit mij, mijn partner en twee kinderen (13 en 16 jaar). Ik woon in een gezellige drie-onder-één-kap woning waar veel ruimte is om te spelen. In mijn tuin is een speelhuisje met glijbaan en modderkeukentje. In de tuin kunnen de kinderen ook voor de konijnen verzorgen. In de wijk zijn veel speeltuintjes te vinden waar we regelmatig naartoe gaan.

Gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Duiven


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

BSO-mogelijkheden zijn er op aanvraag.

Net als thuis

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam als gastouder. Het gastouderschap hoort volledig bij mijn leven en mijn gezin. Dagelijks knutsel ik samen met de kinderen en gaan we aan de slag met werkbladen. Ook vind het belangrijk om in de buitenlucht te zijn, dit doen we elke dag. De kinderen die slapen krijgen een eigen slaapkamer en bedje met dekentjes. Net als thuis. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, zij leuk met elkaar omgaan en er rust en regelmaat is. Voor het laatste werk ik ook met dagritmekaarten. Dit geeft structuur en houvast.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Knutselen, liedjes zingen en verhaaltjes vertellen
  • Zowel binnen als buiten spelen
  • Spelen met natuurlijke materialen zoals zand en bladeren. Vooral materialen wat geen speelgoed is, maar onder begeleiding wel geschikt is. Ik vind het leuk dat kinderen zo ontdekken dat je ook fijn met andere dingen kunt spelen dan alleen speelgoed.

Kijk ook eens op mijn website voor meer informatie: www.gastouderopvangnana.nl