Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Madeleine

Ik ben gastouder Madeleine …

… en samen met mijn man woon ik in Duiven. Ik ben moeder van 2 dochters. Sinds 2001 werk ik met heel veel plezier als gastouder.

Er zijn kinderen van verschillende leeftijden. Helaas is er op dit moment geen opvang plek. Mocht je toch graag gebruik willen maken van de opvang dan hoor ik het graag, er kan namelijk ook zomaar een plek vrij komen.

Ik vang kinderen op van 0 tot 4 jaar. Ook volg ik regelmatig cursussen en trainingen om de kwaliteit van mijn opvang te waarborgen. Als het weer het toelaat gaan we ieder dag naar buiten om te spelen of boodschappen te doen, We knutselen en spelen, maar nemen ook een momentje rust om op de bank een boekje te lezen.

Ieder kind is uniek, dus krijgt de ruimte om zich in zijn/haar tempo te ontwikkelen, het is voor mij een uitdaging om een kind hierin te stimuleren.

Belangrijk vind ik : veilig gevoel, vertrouwen, gezelligheid, rust en regelmaat.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven Gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Elzendreef 42 6921 HR Duiven


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail of bel bemiddelingsmedewerkster Demi gerust eens!

Praktisch Praktisch
  • Geregistreerd in het LRK
  • EHBO voor kinderen ( jaarlijks een training)
  • Gezellig
  • Kleinschalig

Kwaliteit en ontwikkeling

Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, er rust en regelmaat is en dat het gezellig is. Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om de kwaliteit van mijn gastouderopvang te waarborgen. Ieder kind is uniek, dus krijgt de ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelen. Ik zie het als een uitdaging om hierin te stimuleren en ondersteunen. 

Wat ik graag met de kinderen doe:

  • Buiten wandelen of spelen
  • Knutselen
  • Boekjes lezen

Je kunt mij ook volgen op Facebook Kinderopvang Bobbie.