Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Marieke

Ik ben gastouder Marieke van Kempen …

…. en ik woon in de wijk Lommerweide in Duiven. Mijn gezin bestaat uit mijzelf, mijn man Bas, onze twee dochters Iris (4 jaar) en Lina (1,5) jaar en onze drie katten. Ik ben sinds 18 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan de laatste 7 jaar als gastouder.

Mijn huis is gelegen in een rustige straat in een moderne wijk, dichtbij belangrijke uitvalswegen. In de wijk zijn diverse speeltuintjes en grasveldjes waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Rondom mijn huis zijn veel speel- en wandelmogelijkheden. Bij mij thuis kunnen kinderen lekker spelen en ontdekken. In mijn tuin is een schommel, speelhuisje, zandbak, diverse fietsjes, een glijbaan en bij mooi weer een watertafel.

Ik bied opvang van dinsdag tot en met vrijdag aan kinderen van 0 - 12 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen) is mogelijk.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Duiven


Contact Contact
Gastouders

Meer weten? Mail een van onze bemiddelingsmedewerksters gerust eens!

Praktisch Praktisch

Kinderen die naar IKC Kameleon gaan, kan ik na schooltijd meenemen voor buitenschoolse opvang (BSO).

Vertrouwd met elkaar

Doordat kinderen steeds hetzelfde gezicht in een huiselijk omgeving zien, zijn ze vertrouwd met mij. Dat vind ik belangrijk. Kinderen moeten zich thuis voelen en leuk met elkaar omgaan. Ik heb een ruimte waar de jonge kinderen kunnen slapen.

Ik beschik over verschillende soorten speelgoed, waardoor ieder kind zich goed kan vermaken. In de ruime speel(huis)kamer spelen met andere kinderen, met het keukentje, auto’s, poppen, Duplo, puzzels en nog meer. Natuurlijk is er ook ruimte om te knutselen en te kleuren.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Knutselen, puzzelen, spelletjes doen, liedjes zingen, verhaaltjes vertellen, binnen spelen, buiten spelen, wandelen en fietsen.
  • Erop uit! Wandelen in de buurt of op pad met de bakfiets.
  • Ontdekken van speelgoed en materialen om iets mee te maken. Ik vind het leuk om op deze manier de ontwikkeling te stimuleren.
  • Van eenvoudig materiaal en een beetje fantasie de leukste dingen maken.