Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Jeandine, KNUZZ Gastouderopvang

Ik ben gastouder Jeandine Rutten, KNUZZ Gastouderopvang…

…en ik woon in Gendt. Ons gezin bestaat uit mijn man Wilco, dochter Romé, zoon Jort en onze jongste zoon Mats. Wij hebben geen huisdieren en roken niet. In onze gezellige woon-/leefruimte is er voor de kinderen ruimte genoeg om lekker te spelen, ontdekken, knutselen, liedjes zingen en natuurlijk voor onze eet- en drinkmomenten. Onze tuin is klein maar fijn maar heeft voldoende speelgoed om buiten te spelen. Er zijn ook speeltuinen in de buurt waar wij af en toe naar toe gaan.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Gendt


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Als ouders willen, maak ik een groepsapp aan en deel daarin foto’s en/of filmpjes, informatie over de dag, of andere belangrijke informatie.

Rust, ritme en regelmaat

In 2018 ben ik begonnen als gastouder en heb daarvoor zeven jaar in de kinderopvang gewerkt, met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Rust, ritme en regelmaat vind ik belangrijk. De kinderen slapen apart op een slaapkamer, als de bezetting dit toelaat. Het belangrijkste is dat de kinderen zich thuis voelen, met een fijn gevoel komen, maar ook voldaan weer naar huis gaan.

Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar, van maandag tot en met donderdag tussen 07:30 en 17:30 uur. Ook flexibele opvang is in overleg mogelijk.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Spelen en ontdekken. Er is daar meer dan voldoende ruimte voor. 
  • Lekker creatief bezig zijn. Ik ben creatief dus ik knutsel veel met de kinderen. Zowel de allerkleinste als de oudere kinderen doen gezellig mee.
  • Veel naar buiten, in de frisse lucht. Buitenspelen in de tuin of naar een speeltuin in de buurt.
  • Een stukje wandelen om een frisse neus te halen is natuurlijk ook altijd fijn. 

Contact met ouders

Als ouders willen, maak ik een groepsapp aan en deel daarin foto’s en/of filmpjes, informatie over de dag, of andere belangrijke informatie. Vanuit het Gastouderbureau is het mogelijk dat ouders een overdrachtsboekje krijgen waarin, zowel thuis als bij de opvang, geschreven wordt over het kind. Op deze manier vindt er altijd een goede overdracht plaats.