Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Angelique

Ik ben gastouder Angelique Derksen…

.. en ik woon in de wijk Broeklanden in Westervoort. Mijn gezin bestaat uit mijn man, twee kinderen, een hond en een kat. Mijn man is internationaal chauffeur, over het algemeen is hij niet thuis tijdens de opvangdagen. De oudste (dochter) woont niet meer thuis, maar mocht er nood zijn, dan is zij mijn ‘achterwacht’. Ze komt vaak langs om mee te spelen, de kinderen kennen haar ook goed. Ook is er soms een tweede hondje, deze is van mijn dochter en als zij moet werken, pas ik op. In de gezellige woonkamer is ruimte genoeg om lekker te spelen. Er is veel verschillend speelgoed voor alle leeftijden. Er is een achtertuin met genoeg speelruimte en per seizoen kijken we wat we buiten kunnen doen. Voor het huis ligt ook nog een speeltuin waar auto’s en fietsen niet kunnen komen.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Westervoort


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Het is mogelijk dat de kinderen gebruik maken van de BSO’s in de buurt; op maandag en dinsdag bij Sport IKC Het Startblok, op woensdag bij IKC De Brug en donderdag bij IKC De Hoge Hoeve.

Lekker zichzelf zijn

Ik heb 25 jaar ervaring als gastouder en verzorg opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Sinds 11,5 jaar doe ik dit in Westervoort. Ik ben inmiddels bekend in Westervoort, zelfs volwassenen en kinderen die niet bij mijn opvang zitten kennen mij. Ik ben dan ook herkenbaar aan de bolderkar en hond. We wandelen zo met z’n allen naar school of laten de hond(en) uit. Wat ik het belangrijkst vind, is dat kinderen zich thuis voelen, leuk met elkaar omgaan, rust en regelmaat, maar vooral lekker zichzelf zijn. Als er kinderen zijn die overdag nog slapen, staan er bedjes klaar. Ze hebben hier een eigen slaapkamer.

Ik bied opvang op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdag tijdens werktijden, aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen) is mogelijk.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Samen knutselen, liedjes zingen, koekjes bakken, samen Duplo bouwen en vooral bezig zijn met leuke dingen.
  • Met de kinderen iets maken. Ik beschik over allerlei speelgoed en materialen om iets mee te maken.
  • Fantasie prikkelen. Ik ben creatief en vind het leuk om de fantasie van kinderen te prikkelen. Bijvoorbeeld door van eenvoudig materiaal de leukste dingen te maken.
  • Fijn buitenspelen, in mijn tuin of speeltuin.
  • Wandelen met de bolderkar en hond.