Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Jolanda

Ik ben gastouder Jolanda Boersma...

… en ik woon in Westervoort. Samen met mijn man en drie dochters (18, 21 en 24 jaar) woon ik in Westervoort. Ik heb een visje en een gekko als huisdieren. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als gastouder. Mijn dochters vinden het prachtig als er weer een kleintje (of meer) over de vloer komt. 

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Westervoort


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Ik ontvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur kinderen van 0 tot 4 jaar.

Aandacht en kleinschalig

Ik vang kinderen van 0 tot 4 jaar op. Er zijn twee slaapplekken. Mijn opvang is niet groot, waardoor ik alle kinderen gerichte aandacht kan geven. Ik beleef veel plezier aan de opvang door het zien hoe kinderen zich bij mij ontwikkelen en hoe zij zich op hun gemak voelen in huis. Bij mij in huis kunnen kinderen met elkaar spelen of ik doe een leuke activiteit. Er is voor alle leeftijden geschikt speelgoed. Van duplo tot puzzels, boekjes, poppen, spelletjes en een autobaan.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Tekenen, kleien en knutselen. Ik vind het leuk om handvaardigheid aan te bieden als spel- en leeractiviteit.
  • Naar buiten in mijn tuin is genoeg speelgelegenheid zoals de zandbak, loopautootjes, loopfiets, poppenbuggy en nog veel meer.
  • Of naar buiten in de omgeving. Ik neem kinderen graag mee op leuke “uitjes” naar de speeltuin, de dijk en bootjes kijken, het strandje of in het dorp boodschappen doen.
  • Creatieve activiteiten. Ik ben creatief en dat zie je terug tijdens de opvang. Ik ga met kinderen tekenen, verven, plakken en knippen. Van wc-rollen, kastanjes, gedroogde bladeren en stoflapjes mooie kunstwerkjes maken. Vol trots laten de kinderen het aan hun ouders zien!