Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Sabine

Ik ben gastouder Sabine Hebels…

… En ik woon in Westervoort. Mijn gezin bestaat uit mijn man en onze drie kinderen. De oudste is 11 jaar en de tweeling is 6 jaar. We hebben ook drie katten. Ik werk vier jaar als gastouder en ik ben in het bezit van mijn diploma eerste hulp aan kinderen. Mijn Gastouderopvang Twinniez is in de wijk de Lange Maat en Hoog Eind in Westervoort. In mijn gezellige tussenwoning is ruimte genoeg om lekker te kunnen spelen. Regelmatig zitten we aan de grote tafel om te knutselen of een spelletje te spelen. Naar buiten gaan met de kinderen vind ik belangrijk, we gaan vaak op pad. Rondom het huis zijn diverse leuke speeltuinen. Zelf heb ik een heerlijke tuin met een trampoline, speelhuisje, zandtafel en allerlei speelgoed om mee te spelen. Ik heb een vierlingwagen en bakfiets, hiermee gaan we regelmatig op pad naar het park, de speeltuin of kinderboerderij.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Het Gilde 64 6932 GJ Westervoort


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail of bel bemiddelingsmedewerkster Demi gerust eens!

Praktisch Praktisch

Flexibele opvang (wisselende dagen) of BSO is mogelijk in overleg!

Rust, regelmaat en goed contact

Het is belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij mij en zij leuk met elkaar omgaan. Ik bied rust en regelmaat en kindjes die nog slapen kunnen boven in een aparte ingerichte kamer slapen. Ik vind het belangrijk dat ik goed contact met de ouders heb. Ik ben creatief en vind het leuk om de fantasie van kinderen te prikkelen. Bijvoorbeeld door van eenvoudig materiaal de leukste dingen te maken.

Ik bied opvang aan voor kinderen van 0-12 jaar op de dagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Flexibele opvang (wisselende dagen) is mogelijk in overleg. In overleg bied ik ook BSO aan.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Samen aan de slag: knutselen, liedjes zingen, verhaaltjes vertellen, binnenspelen, buitenspelen, spelletjes spelen, koekjes bakken en nog veel meer
  • Spelen met Kiki de Beer, een ontwikkelingsgericht programma. Dit betekent spelenderwijs werken aan de ontwikkeling. Het programma is afgestemd op de verschillende leeftijden en niveaus van de kinderen.
  • Naar buiten in mijn tuin. Hier staan diverse speeltoestellen en is er volop speelgoed waar de kinderen zich uren mee vermaken.
  • Naar de speeltuin in de buurt.
  • Werken met thema’s. Ik beschik over allerlei speelgoed en materialen dat past bij het thema. Ook passen we de werkjes op het thema aan.  

Je kunt Gastouderopvang Twinniez ook op Facebook vinden.