Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Amanda

Ik ben gastouder Amanda van der Zee …

…. en ik werk vanuit ons huis in de wijk Zonnemaat in Zevenaar. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man, zoon Tijn (1 jaar) en onze drie konijntjes. Sinds 2015 ben ik werkzaam als gastouder op mijn gastouderopvang Little Mouse.

Ik ben open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De openingstijden kunnen in overleg afgesproken worden, maar zijn ongeveer van 7:30 uur tot 17:30 uur.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Van Beethovenstraat 32 6904EM Zevenaar


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail of bel bemiddelingsmedewerkster Demi gerust eens!

Praktisch Praktisch

Ook bied ik flexibele opvang aan, dit is in overleg.

Leren van en met elkaar

Ik bied opvang aan kinderen van 0-12 jaar oud. Wat ik hier leuk aan vind, is dat de kleine kinderen weer nieuwe dingen leren van de grote kinderen. Ze groeien samen op en leren van elkaar. Er is voor de kleine kinderen een aparte slaapkamer waar ze heerlijk even hun rust kunnen pakken, terwijl de grote kinderen verder kunnen spelen. Wat ik heel belangrijk vind is dat de kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

Wat ik graag met de kinderen doe:

Ik probeer elke maand een nieuw thema aan de aandacht te brengen en daarop activiteiten uit te voeren. Denk aan knutselen, uitstapjes maar ook bakken/koken met de kinderen.

Mijn gastouderopvang Little Mouse is terug te vinden op Facebook, dit is een mooie sfeerimpressie van hoe het er bij ons in de opvang is.