Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Heidi

Ik ben Heidi Eleveld...

... en ik ben 44 jaar. Ik woon in Zevenaar samen met mijn man, Patrick en onze kinderen Dean (12) & Sophie (10). Wij hebben ook huisdieren, een poes Miri en twee dwergpapegaaitjes Lucky & Jazz. Sinds oktober 2013 ben ik gastouder. Daarvoor werkte ik bij een kinderopvang in Duiven.

In 2018 zijn we verhuisd naar onze huidige woning, een ruime eengezinswoning. Beneden heb ik een gezellige ruimte voor alle kinderen om in te spelen en te ontdekken. Er is speelgoed genoeg, de kinderen hoeven zich bij mij niet te vervelen. Ik noem deze ruimte beneden altijd de speelhoek. Door een grondbox kan ik de speelhoek afzetten, maar blijft er wel voldoende ruimte over om in te spelen. Om de ruimte gezellig te maken gebruik ik knutselwerkjes van de kinderen om te decoreren. Ik werk met vaste thema’s zoals de verschillende seizoenen. In de herfst staat er bijvoorbeeld een kastje met daarin een kabouterbos en is de speelhoek gezellig versiert met lampjes en alles wat met de herfst te maken heeft.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Zevenaar


Contact Contact
Gastouders

Meer weten? Mail een van onze bemiddelingsmedewerksters gerust eens!

Praktisch Praktisch

Bij Heidi brengen ouders eten, drinken, tussendoortjes, luiers en slaapzak mee.

Een band met kind en ouder

Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. De meeste kinderen zijn hier al vanaf 4 maanden, ik heb daardoor een hechte band met alle kinderen opgebouwd en natuurlijk ook met de ouders! Dat vind ik ook het leukste aan mijn werk als gastouder. Ik zie kinderen groeien en vind het iedere keer weer heel bijzonder om de ontwikkelingen te volgen en kinderen hierin te stimuleren en begeleiden. Als gastouder ben ik een vast gezicht voor zowel het kind als de ouder. Dat, samen met goede communicatie zorgt voor wederzijds vertrouwen tussen mij, de kinderen en de ouders.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Zingen en (voor)lezen
  • Knutselen met of zonder thema
  • Naar de speeltuinen in de buurt: lekker klimmen, klauteren, glijden, schommelen of zandtaartjes maken in de zandbak.
  • Op warme dagen in de tuin spelen met water, bijvoorbeeld met de watertafel of in een klein badje
  • Wandelen naar de markt, kinderboerderij of het bos (op dagen met één of twee kinderen)