Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Roné

Ik ben Roné Lokhorst…

… en mijn gastouderopvang is gevestigd in de wijk Zonnemaat. In mijn huiselijke omgeving -waar ik woonachtig ben met mijn partner en onze hond- is er ruimte voor goede zorg, geborgenheid en plezier.

Persoonlijk vind ik het erg fijn om naar buiten te gaan met de kinderen om bijvoorbeeld heerlijk te wandelen. Vaak gaat onze kleine eigenwijze teckel dan ook mee. Spelen kan in onze achtertuin met een fijne overkapping met verwarming/zonneschermen, speelgras en ruimte om met de speelvoertuigen lekker te bewegen/rond te rijden. Of we gaan spelen in één van de vele speeltuinen in de wijk. Op regenachtige dagen vermaken we ons goed met allerlei binnenspeelgoed of schuiven we gezellig aan tafel om spelletjes spelen, boekjes te lezen, puzzels en/of fantastische kunstwerken te maken.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Zevenaar


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch

Mijn gastouderopvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Individuele behoeftes

Ik hecht veel waarde aan professionele zorg en oog hebben voor de persoonlijke behoeftes van een kindje. Natuurlijk maken we tijd om gezond te eten en te slapen of rusten. Dat kan in de slaapkamer op de eerste verdieping. Hier is een traphekje, babyfoon met camera, rolluik en ledikantjes met Aerosleep-slaapsysteem, voor veilige en optimale slaapcomfort.

Mijn gastouderopvang is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Spelen met het binnenspeelgoed.
  • Gezellig aan tafel spelletjes doen, puzzels leggen of kunstwerken maken.
  • Rustig een boekje lezen op de bank.
  • Heerlijk naar buiten met de kinderen, in de tuin of om bijvoorbeeld te wandelen of te spelen in één van de vele speeltuinen in de wijk.

Neem ook eens een kijkje op mijn website.