Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC Binnenstebuiten (2-4 jaar)

Ontwikkelen in een uitdagende omgeving

Welkom bij de peuteropvang van IKC Binnenstebuiten! In de eigen groepsruimte kan jouw kind heerlijk spelen en ontdekken met voor hun leeftijd geschikt spelmateriaal. Jouw peuter vindt voldoende uitdaging in de ingerichte themahoeken, zoals de bouwhoek, huishoek en poppenhoek. Doordat we telkens weer iets nieuws aanbieden, wordt de ontwikkeling en fantasie van jouw kind zoveel mogelijk geprikkeld.

Behalve de eigen groepsruimte kan ook gebruik gemaakt worden van de speelhal en de faciliteiten van het IKC. Voor genoeg frisse lucht is er een mooie, natuurlijk aangelegde avonturentuin waarin gras, zand en water de boventoon voeren.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Lieke Hendriks De Volle Maan

Meer weten? Neem dan contact op met Lieke Hendriks, opvangcoördinator IKC Binnenstebuiten, telefoonnummer 026–3258178. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Vloeiende overgang

De dagopvang en buitenschoolse opvang vormen samen met Stichting Wonderwijs IKC Binnenstebuiten. Binnen het IKC wordt intensief samengewerkt met de basisschool aan de doorgaande ontwikkelingslijn voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Jouw kind gaat bijvoorbeeld samen met kleuters spelen, doet mee aan de gezamenlijke activiteiten en gaat samen met een aantal groepsgenootjes op bezoek bij de grotere kinderen van de BSO. Zo wordt er gezorgd voor een vloeiende overgang van kinderdagopvang naar school.

Een dag bij KDV IKC Binnenstebuiten

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC Binnenstebuiten.

Neem een kijkje op deze locatie