Zonnekinderen Header Peuteropvang
Werken bij

Gastouder worden

Aan de slag als gastouder

Wil jij kinderen veilige, vertrouwde en gezellige opvang bieden bij jou thuis? Zorg je er graag voor dat ieder kind het stralende middelpunt is? Stimuleer je kinderen in de ontwikkeling door uitdaging en begeleiding te bieden? En heb je de juiste opleiding voor werken in de opvang? Dan is gastouder worden bij Hét Gastouderbureau wat voor jou.

Gastouder van Hét Gastouderbureau en Zonnekinderen

Hét Gastouderbureau, onderdeel van Kinderopvang Zonnekinderen, organiseert gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij de gastouder thuis. Flexibel, kleinschalig en altijd dichtbij. 

Als gastouder van Hét Gastouderbureau ben je dus onderdeel van Kinderopvang Zonnekinderen. Naast de ontwikkeling van de kinderen, vinden wij ook jou, als pedagogisch medewerker, belangrijk. Daarom investeren wij graag in jouw pedagogische ontwikkeling en heb je recht op dezelfde studieavonden en opleidingsmomenten als een pedagogisch medewerker van Zonnekinderen. Daarnaast is de kinderopvang ook jouw achterban als opvang. Ziek of vakantie? Jouw gastkinderen kunnen terecht op één van de locaties in de buurt. 

Waarom gastouder worden bij Hét Gastouderbureau?

  • Persoonlijk en flexibel
  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Jouw (pedagogische) ontwikkeling centraal
  • Maatwerk voor jou als medewerker
  • Onderdeel van Kinderopvang Zonnekinderen
  • Opstartmogelijkheden

Ben je nog geen gastouder, maar wil je dit graag worden?

Bij Hét Gastouderbureau helpen we je opstarten. We bieden je alle mogelijkheden om zo snel mogelijk te starten. We kijken naar jouw specifieke situatie en behoeften en gaan aan de slag met een persoonlijk opstartplan. Er zijn verschillende mogelijkheden!*

  1. Je gaat aan de slag met een opleiding op onze kosten en hebt binnen een jaar de bevoegdheid om als gastouder te werken.
  2. Je krijgt een startkapitaal om jouw opvang aan huis vorm te geven en van start te kunnen. Denk hierbij aan keuze uit een duo-kinderwagen, bedjes, box, kinderstoel, (educatief) speelgoed, maar ook is klushulp van onze Facilitaire Dienst een mogelijkheid.
  3. Je krijgt een mix van optie 1 en 2.

* Vraag naar de voorwaarden

Meer weten of aanmelden?

Wil je aanmelden als gastouder of eerst wat meer informatie? Neem gerust contact op met onze bemiddelingsmedewerkster Demi. Dat kan door een e-mail te sturen naar hetgastouderbureau@zonnekinderen.nl of te bellen naar 06-83565593 of 0683590997. Appen mag ook!