Img Hero Zonnekinderendorp
Cultuur

Expositie Zonnekinderen BSO IKC Remigius

Ontdek de kunstenaar in jezelf met Expositie Zonnekinderen! 

Expositie Zonnekinderen is een kunstproject waarin je gedurende vier BSO-middagen kennis maakt met verschillende vormen van kunst. Onder leiding van de cultuurcoach ga je aan de slag met onder andere schilderen, fotografie, beeldhouwen en nog veel meer. Na afloop van het project organiseer je op jouw BSO een echte expositie zodat ouders, kinderen en andere belangstellenden jullie kunst kunnen bewonderen! 

Vooraf aanmelden

Ruim van te voren ontvang je per mail een uitnodiging om je kind aan te melden voor de Expositie. In die brief staat ook vermeld hoeveel kinderen er mee kunnen doen. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent. 

Maakt jouw kind op de dagen dat de Expositie is gepland geen gebruik van de BSO? Overleg dan met Relatiebeheer of ruilen of extra opvang mogelijk is! 

Praktische informatie 

Expositie Zonnekinderen is er voor alle kinderen van 7 jaar en ouder. Denk eraan om je kind kleding aan te doen die vies mag worden.
We verzamelen om 15.30 uur op de BSO en zijn rond 17.15 uur weer terug. Hou er rekening mee dat je je kind die dag niet eerder kunt ophalen.