Img Hero Pijler Natuur En Avontuur
Natuur en avontuur

Expeditie Zonnekinderen BSO de Expeditie & de Toorts

Ga mee op avontuur in de natuur! 

Ben jij 7 jaar of ouder en hou je van avontuur in de natuur en ben je niet bang om vies te worden? Dan is Expeditie Zonnekinderen écht wat voor jou! Onder begeleiding van onze natuurcoach en een pedagogisch medewerker ga je de  natuur in. Gedurende vier BSO-middagen ga je leren hoe je een kampvuurtje maakt, een vlot bouwt en ga je in het bos hutten bouwen. Ook op survival speurtocht en jezelf camoufleren hoort erbij. Te gek toch?

Vooraf aanmelden

Ruim van te voren ontvang je per mail een uitnodiging om je kind aan te melden voor de Expeditie. In die brief staat ook vermeld hoeveel kinderen er mee kunnen doen. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent. 

Maakt jouw kind op de dagen dat de Expeditie is gepland geen gebruik van de BSO? Overleg dan met Relatiebeheer of ruilen of extra opvang mogelijk is! 

Praktische informatie 

Expeditie Zonnekinderen is er voor alle kinderen van 7 jaar en ouder. Denk eraan om je kind kleding aan te doen die vies mag worden en zorg voor stevige schoenen.
We vertrekken om 16.00 uur vanaf de BSO en zijn rond 17.15 uur weer terug. Hou er rekening mee dat je je kind die dag niet eerder kunt ophalen.