Img Hero Zonnekinderendorp
Sport

Leven als een prof BSO IKC het Startblok, de Hoge Hoeve en de Brug

Leven als een prof!

Zie jij het helemaal zitten om in de huid van een topsporter te kruipen? Om te kunnen zien hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Doe dan mee met Leven als een prof! In een reeks van vier  BSO-middagen maak je kennis met de verschillende facetten uit het leven van topsporters. Je leert over hoe je een gezonde sportmaaltijd bereidt, over sportoefeningen en je bezoekt een topsport centrum! 

Aanmelden

Ruim van te voren ontvang je per mail een uitnodiging om je kind aan te melden voor Leven als een Prof. In die brief staat ook vermeld hoeveel kinderen er mee kunnen doen. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent. 

Maakt jouw kind op de dagen dat Leven als een Prof is gepland geen gebruik van de BSO? Overleg dan met Relatiebeheer of ruilen of extra opvang mogelijk is

Praktische informatie 

Leven als een Prof is er voor alle kinderen van 6 jaar en ouder. Denk eraan om je kind kleding aan te doen waarin hij of zij lekker kan bewegen en geef een paar sportschoenen mee. 
We vertrekken om 16.00 uur vanaf de BSO en zijn rond 17.15 uur weer terug. Hou er rekening mee dat je je kind die dag niet eerder kunt ophalen.