Header Bso02
Onze opvang

Buitenschoolse opvang

Vrije tijd voor jouw kind op onze BSO

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Het ene kind wil lekker uitrazen, de ander kiest ervoor om heerlijk te ontspannen met een boek of een gezelschapsspelletje. Op onze BSO kiest jouw kind zelf, het is niet voor niets vrije tijd! Na school beginnen we eerst met fruit eten en wat drinken. Onze pedagogisch medewerkers hebben aandacht voor jouw kind. Hoe was de dag? Wat heb je beleefd? Daarna mag jouw kind zelf kiezen wat hij of zij wil doen. En keuze is er volop! Dagelijks staan er activiteiten op het gebied van onze pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia & Techniek en Wereldwijs op het programma. Wij vinden keuzevrijheid erg belangrijk. Jouw kind mag natuurlijk ook zelf een leuke activiteit bedenken.

Kom je bij ons kijken? Schrijf jouw kind in

Slecht weer bestaat niet!

Buitenspelen doen wij iedere dag. Niet voor niets is ons moto “slecht weer bestaat niet, alleen een slechte jas”. We vinden het belangrijk dat jouw kind lekker buiten kan spelen, rennen en klimmen. Op onze locaties maken we gebruik van de buitenruimtes van het integraal kind centrum (IKC) of gaan we wat verder weg, naar een nabijgelegen park of speeltuin. Regelmatig pakken we de Zonnekinderenbus en gaan we lekker naar het bos of een sportterrein. Op veel locaties hebben we moestuinen waarin we samen met de kinderen groente en fruit kweken en natuurlijk ook lekker opeten!

Op pad met de coaches!

Onze coaches komen vaak langs op onze locaties. Ze hebben dan een leuke activiteit voorbereid. Daarnaast hebben ze speciale programma’s die meerdere weken duren, zoals het avontuurlijke Expeditie Zonnekinderen, het sportieve Leven als een Prof, het Multimedialab van de Multimediacoach of Expositie Zonnekinderen van onze Cultuurcoaches. En is je kind 9 jaar of ouder? Dan mag hij of zij mee op bedrijfsbezoek met onze Wereldwijscoach!

Gave vakantie-activiteiten met Zonnekinderendorp!

Het is vakantie! Voor jouw kind dé tijd om alleen maar leuke dingen te doen, zonder verplichtingen van school. Wij proberen ook deze tijd zo leuk mogelijk te maken voor jouw kind. Daarom organiseren wij met ons Zonnekinderendorp activiteiten, groot & klein, voor op de BSO - en ook thuis - waar jouw kind blij van wordt! Benieuwd? Kijk dan eens op Zonnekinderendorp!

Hoe komt mijn kind op de BSO?

Jouw kind wordt opgehaald uit school door onze eigen medewerkers. Als de BSO-locatie niet in de directe nabijheid van de school is, gebruiken we hiervoor onze eigen Zonnekinderenbusjes.