Waarom werken bij Zonnekinderen?

Een glimlach toveren op het gezicht van een kind, dat is onze gezamenlijke drijfveer. Niet voor niets is ieder kind het stralend middelpunt bij Kinderopvang Zonnekinderen. En dat geldt ook onze medewerkers! We zijn allemaal verschillend, maar hebben allemaal kennis, talent en kwaliteit die we graag benutten.

We zien kansen en gaan er (samen) voor. Daar hebben we lef voor nodig, maar ook hard werken, flexibiliteit en creativiteit. We werken samen dagelijks aan een stralende glimlach van kind, ouder en onze medewerkers!

Illustratie Bordje Blokken
Volop ruimte voor jouw talent! Houd jij van schilderen of maak je graag muziek? Maak er een activiteit van op je werk! Want heb jij plezier, dan hebben de kinderen dat ook!
Illustratie Bordje Kwast
Uitstekende opleidingsmogelijkheden Binnen onze Zonnekinderen UniverCity hebben we een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen, afgestemd op jouw wensen en interesses.
Illustratie Bordje Meisje
We doen het samen! Doen waar je goed in bent en samen gaan voor het optimale resultaat! Iedere dag weer zetten we ons samen om een glimlach op het gezicht van ieder kind te toveren!
Illustratie Bordje Puzzel
Samenwerking met het onderwijs Doordat we samenwerken met het onderwijs bieden we verschillende carrièremogelijkheden. Veel pedagogisch medewerkers werken ook in het onderwijs als onderwijsassistent.
"Het is geweldig om kinderen spelenderwijs een stukje kennis bij te brengen en voor te bereiden op de basisschool." Sandra Loeters - Pedagogisch medewerker KDV