Img Hero Kinderdagopvang
Onze opvang

Kinderopvang

Jouw kind is blij en vertrouwd bij ons

Op onze kinderdagverblijven doen onze pedagogisch medewerkers er alles aan om jouw kind een fijne dag te bezorgen. Een glimlach toveren op het gezicht van ieder kind is ons uitgangspunt. Dit doen we in een fijne en huiselijke omgeving waarin jouw kind zich veilig en vertrouwd voelt, vriendjes en vriendinnetjes heeft en elke dag een nieuw avontuur beleeft. 

Rondleiding aanvragen Schrijf hier jouw kind in!

Baby's en dreumesen veilig op ontdekking

De baby’s en dreumesen kunnen veilig op ontdekking in de ruime grondbox, waarin zij op de zachte matten lekker kunnen rollen, kruipen en hun eerste stapjes zetten. De Bolle Buiken & Babycoach komt regelmatig op bezoek. Altijd heeft ze wel iets leuks mee, zoals voelborden, schattenmanden en ander, speciaal op de leeftijd afgestemd materiaal. Daarnaast ondersteunt onze Bolle Buiken & Babycoach de pedagogisch medewerkers met tips en adviezen in het nog beter begeleiden van jouw kind. 

Peuters spelen en leren

Jouw peuter kan heerlijk spelen in de op leeftijd afgestemde themahoeken, zoals de bouwhoek of de huishoek. Op al onze locaties werken wij met de methode Startblokken, die erop gericht is de ontwikkeling van jouw kind zo goed mogelijk te stimuleren. Al onze medewerkers volgen de tweejarige Startblokkenopleiding. Binnen Startblokken draait alles om spel. Jouw kind leert de wereld kennen door bezig te zijn met onderwerpen uit de echte wereld. Ze spelen deze na door net als mama voor de baby te zorgen of net als papa een lekkere maaltijd te koken. Zo leren zij spelenderwijs omgaan met andere kinderen, samen te spelen, samen problemen op te lossen of samen iets te vieren. We bereiden jouw kind spelenderwijs voor op de basisschool!

Slecht weer bestaat niet, alleen een slechte jas!

Jouw kind gaat bij ons iedere dag lekker naar buiten. Ons motto is: slecht weer bestaat niet, alleen een slechte jas! Zo ervaren we de seizoenen, van de eerste lentezon tot de wind in je haren tijdens een gure herfstdag. Onze natuurlijk ingerichte buitenruimtes nodigen uit tot klimmen, klauteren, rennen, verstoppertje spelen en met water spelen. Ook hebben we op veel locaties moestuinen waarin we samen met de kinderen groente en fruit kweken en natuurlijk ook lekker op eten! Een heerlijke wandeling door de buurt of met de Zonnekinderenbus naar het bos staat ook regelmatig op het programma.

Activiteiten samen met onze coaches

Ook onze coaches komen regelmatig langs op het kinderdagverblijf. De Sportcoach neemt de peuters mee om lekker te gymmen en de Cultuurcoach komt met muziekinstrumenten langs om samen muziek te maken en liedjes te zingen. En hoe leuk is het als de Natuurcoach op bezoek komt en samen met de peuters uilenballen gaat uitpluizen of dierensporen gaat zoeken in het bos! 

Samen maken we er iedere dag weer een leuke dag van, waarin jouw kind vol verhalen en voldaan thuis komt.