Zonnekinderen Header Home (1)

Activiteitenpijlers

Ons activiteitenaanbod, er is voor ieder wat wils!

Bij Zonnekinderen hoeft jouw kind zich niet te vervelen. Iedere dag staan er aantrekkelijke, uitdagende activiteiten op het programma, gebaseerd op de pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia & Techniek en Wereldwijs.

Onze activiteiten zijn van hoge kwaliteit. Voor iedere pijler hebben wij coaches in dienst met specifieke kennis van hun pijler. Zij coachen hun collega’s bij het voorbereiden en uitvoeren van de activiteiten en hebben een netwerk van samenwerkingspartners in hun regio, waarmee ze clinics, voorstellingen en andere activiteiten bedenken en vormgeven.

 

Onze pijlers zijn voor alle leeftijden!

Op de BSO is er dagelijks een aanbod van activiteiten op het gebied van onze pijlers. Jouw kind mag zelf kiezen wat hij gaat doen! Lekker naar buiten met de handen in de modder, een balletje trappen in de gymzaal of creatief aan de slag met een heus kunstwerk. Er is genoeg te doen! Ook op de kinderopvang bieden we de kinderen activiteiten aan op het gebied van deze pijlers. Natuurlijk zijn de activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Onze coaches

Voor iedere pijler zijn er één of meerdere coaches met een specifieke opleiding of achtergrond op het gebied van hun pijler. Zij bedenken de activiteiten en zorgen ervoor dat deze op de locaties worden uitgevoerd. Hierbij werken ze regelmatig samen met samenwerkingspartners, zoals sportverenigingen, cultuurverenigingen of natuurorganisaties.

Ken je ons Zonnekinderendorp?

Tijdens de schoolvakanties pakken onze pijlercoaches met ons eigen Zonnekinderendorp extra groot uit met toffe activiteiten voor jouw kind! Zo is er dagelijks aanbod van activiteiten voor thuis of op locatie. Het Zonnekinderendorp is voor kinderen van 4 jaar en ouder. Er zijn ook speciale 7+-activiteiten met extra uitdaging.