Img Hero Zonnekinderendorp
Zonnekinderendorp

Over Zonnekinderendorp

Vier je vakantie bij Zonnekinderen!

Op Zonnekinderendorp vind je iedere schoolvakantie de activiteiten die op jouw locatie worden georganiseerd. Iedere vakantie organiseren we activiteiten op basis van onze pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia en Wereldwijs. Ook tussen de vakanties door zijn er pijlerprogramma’s zoals Expeditie Zonnekinderen, Leven als een Prof, Expositie Zonnekinderen en Multimedialab. Ook de activiteiten van Wereldwijs vind je hier terug.

Wat is er te doen?

Klik op een van de pijlers Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia of Wereldwijs om het activiteitenprogramma te bekijken. Daarna kun je zoeken op jouw locaties voor de activiteiten van die pijler voor jouw locatie.
Voor alle activiteiten geldt: als je al gebruik maakt van de BSO bij Zonnekinderen en je bent deze dag op je locatie dan kun je gewoon meedoen aan de activiteit, opgeven doe je die dag bij de PM-er.

 

Doe je mee?

Heb je een hele leuke activiteit gezien maar ga je die dag niet naar de BSO? Dan kun je een ruildag op extra opvang inzetten, op basis van beschikbaarheid. Je kunt dit regelen via het Ouderportaal.