Zonnekinderen Header Home (1)

Over ons

Ieder kind als stralend middelpunt!

Dit is ons motto, wat betekent dat we ieder kind zien als een eigen, unieke persoonlijkheid die het recht heeft zich in eigen tempo te ontwikkelen. Elk kind heeft eigen talenten en kwaliteiten. Wij helpen jouw kind om deze te ontdekken vanuit een fijne en vertrouwde plek.

Onze missie

Bij Kinderopvang Zonnekinderen is ieder kind het stralend middelpunt! Dit betekent dat we ieder kind de mogelijkheid bieden om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ieder kind heeft zijn of haar eigen talenten. Wij helpen kinderen hun talenten te ontdekken op een fijne, vertrouwde plek. We luisteren naar de behoeften van ouders, kinderen en onszelf. We zijn vooruitstrevend en willen uniek zijn, inspirerend voor anderen. Kansen grijpen we en risico’s nemen we. Dan vallen we ook wel eens, maar opstaan doen we altijd! We blijven ontwikkelen en doen wat wij zeggen.

Waarom kiezen voor Zonnekinderen?

  1. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben specialistische kennis van de verschillende leeftijden. Zo kunnen wij ieder kind op een passende wijze begeleiden.
  2. Je kind hoeft zich niet te vervelen bij ons! Ieder dag zijn er activiteiten op het gebied van onze pijlers Sport, Cultuur, Natuur, Multimedia en Wereldwijs.
  3. Door ons complete aanbod kunnen we je opvang bieden wanneer je het nodig hebt.
  4. We werken binnen Integrale Kindcentra (IKC) intensief samen met scholen waarin opvang en onderwijs hand in hand gaan.
  5. Gezonde kinderopvang met aandacht voor gezonde voeding en lekker veel bewegen.

Maak kennis met Tijn, Anne, Tim en Eva

Als je bij Zonnekinderen bent kun je niet om onze Tijn, Anne, Tim en Eva heen. Zij zijn twee zusjes en twee broertjes die symbool staan voor iedere leeftijdsgroep binnen Zonnekinderen. Ze zijn te zien in allerlei spelmaterialen, zoals handpoppen, praatplaten en voorleesboeken, daardoor worden ze al gauw de beste vriendjes van jouw kind!