Header Bso02
Locaties

BSO De Wolkenwereld

Voor elk wat wils

Welkom bij BSO De Wolkenwereld! De BSO beschikt over een eigen groepsruimte in Sporthal De Bongerd en een groepsruimte in het naastgelegen clubgebouw van de Wielervereniging ‘t Verzetje. In de sporthal eten en drinken we wat na schooltijd. De ruimte is gezellig en huiselijk ingericht en biedt volop gelegenheid tot het spelen van gezelschapsspelletjes of het lezen van een boek. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit aan de grote ateliertafels. Of om te kokkerellen in het kookcafé. Uiteraard wordt de sporthal ook volop gebruikt voor allerlei sportieve activiteiten. Met het natuurgebied De Ward om de hoek is het genieten van de natuur met veel groen, wandelpaden en een grote speelweide. Ook op het gebied van de andere pijlers cultuur, sport, multimedia en wereldwijs organiseren we zeer regelmatig leuke activiteiten. Kortom, voor elk wat wils dankzij het brede aanbod aan activiteiten.

Speciaal ‘verzetje’ voor 7+ groep

De 7+ groep heeft eigen thema-activiteiten in het clubgebouw van ’t Verzetje. Jouw kind krijgt daar meer vrijheid en wordt meer uitgedaagd door bijvoorbeeld nauw betrokken te zijn bij de voorbereidingen voor de themagerichte activiteiten op het gebied van cultuur, zoals dans, muziek en toneel.

Samenwerking met scholen

De medewerkers van BSO De Wolkenwereld halen kinderen op van alle scholen in Bemmel (en Haalderen) met onze eigen Zonnekinderen busjes.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Sportlaan 1 6681CD Bemmel
06 - 53967997
j.lintsen@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Wolkenwereld Job Lintsen DSC9131 Web500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Job Lintsen, Teamcoördinator, telefoonnummer 0481 – 452498 of 06 - 53967997. Of bel assistent-locatiemanager Marieke Gunsing op 06 - 26721883. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

LRK nr. 229408977

LRK nr. 201631271

Factsheet

 

 

Groep Goud

Kinderen van het KDV stromen vaak door naar de BSO van De Wolkenwereld die zich op loopafstand bevindt. Om de doorgaande lijn te stimuleren verbinden wij ons aanbod en bieden we in groep Goud een combinatie van peuteropvang en buitenschoolse opvang. De groep is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Zij nemen deel aan het totale activiteitenaanbod van BSO De Wolkenwereld. Ook de oudere kinderen worden betrokken bij het KDV door te helpen met kleine activiteiten als voorlezen of een fruithapje geven. Bekijk de factsheet van deze combinatiegroep voor meer informatie.

Kijkje op BSO De Wolkenwereld

Neem een kijkje op deze locatie