Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Toorts

Warm welkom op onze BSO

De buitenschoolse opvang van IKC De Toorts is gevestigd in de aula en de vide van het IKC-gebouw. De vide is creatief ingericht als atelier en de aula heeft alle benodigdheden voor de BSO. Jouw kind voelt zich bij ons in ieder geval al snel thuis! Onze vaste pedagogisch medewerkers zorgen na een drukke schooldag voor een warm welkom van jouw kind. Na wat eten en drinken mag jouw kind zelf kiezen wat hij wil doen. Hiervoor bieden we een door ons verzorgd activiteitenprogramma aan. Vrij spel en buiten spelen is daarin altijd een mogelijkheid. De activiteiten worden regelmatig naar leeftijd ingedeeld. Meestal blijven de jongere kinderen in de aula en gaan de 7+ kinderen naar de vide.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Sanne Duis IKC Directeur

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Sanne Duis. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Volop ruimte en mogelijkheden

Naast de vide en de aula maken we gebruik van multifunctionele ruimtes van het IKC zoals de aula, de speelzaal, de computerruimte en de gemeenschapsruimte waar een theater, kookcafe en lounge is. Ook buiten kan jouw kind heerlijk op onderzoek in de uitdagende ontdektuin of lekker actief bezig op het grote buitenspeelplein. We vinden het belangrijk dat jouw kind keuzevrijheid krijgt. Door de mogelijkheden van ruimtes, is dit nog beter te realiseren.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Geen onderwijs op ons IKC? Wel BSO? Geen probleem.

Wij bieden buitenschoolse opvang voor alle kinderen uit de regio. Komt jouw kind vanuit Didam, Nieuw-Dijk of Loil? Dat is geen probleem. Met onze eigen Zonnekinderen bus wordt jouw kind uit school opgehaald door onze pedagogisch medewerker. Let op, dit is altijd in overleg!

Neem een kijkje op deze locatie