Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Bosmark

Volop avontuur met schitterende faciliteiten

Welkom bij IKC De Bosmark! Binnen het IKC bevindt zich een BSO met mooie faciliteiten voor alle leeftijden. Er is altijd wat te doen. Er zijn 2 grote lokalen met een atelier, loungeroom, theater en kookatelier. Ook wordt er gebruik gemaakt van de voorzieningen binnen het IKC, zoals de mediatheek, aula, speellokaal en de sportzaal. Buiten is volop avontuur te vinden in de natuurlijk ingerichte avonturentuin met zand, water en gras dus volop gelegenheid om buiten te spelen. Ook trekken we er regelmatig op uit.

Samenwerking met andere scholen

De BSO van IKC de Bosmark biedt opvang aan kinderen van alle scholen in de omgeving. De kinderen worden door onze eigen chauffeur met ons eigen Zonnekinderen busje opgehaald.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Europastraat 10 7091 XC Dinxperlo
0315-820213
ikcdebosmark@zonnekinderen.nl
www.bosmark.nl
Contact Contact
DSC07196

Meer weten? Neem dan contact op met Chantal ten Dam, IKC directeur, telefoonnummer 0315 - 820213. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Doorgaande ontwikkellijn

IKC de Bosmark is ontstaan uit de intensieve samenwerking tussen basisschool de Bosmark en Kinderopvang Zonnekinderen. Jarenlange ervaring op het gebied van onderwijs en opvang komen samen in een gezamenlijke visie, waarbij de ontwikkeling van het kind van 0 tot 13 jaar centraal staat.

Een dag bij BSO IKC De Bosmark

Neem een kijkje op deze locatie