Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Groene Ring (Zuid)

Zelf ervaren en beleven op de BSO 

Na een dag school kan jouw kind op het IKC blijven op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). Onze BSO heeft een eigen ruimte die sfeervol en uitdagend ingericht is. Montessori IKC De Groene Ring is een groen en duurzaam IKC met respect voor al het leven (mens, plant en dier) om ons heen. Deze Montessori-visie geldt ook op de BSO. We vinden het belangrijk dat jouw kind zelf ervaart en beleeft. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Contact Contact
IMG 7297

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Marike Ketelaars. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Jouw kind in ons IKC

We maken gebruik van de multifunctionele ruimtes binnen het gebouw. Daardoor is jouw kind niet alleen in onze eigen groepsruimte, maar ook in de gymzaal, de algemene gemeenschapsruimte, de bibliotheek, het technieklokaal of de buitenruimte te vinden. We vinden het belangrijk dat jouw kind keuzevrijheid krijgt. Door de mogelijkheden van ruimtes, is dit nog beter te realiseren. We gaan ook vaak met de bus op pad naar het Horsterpark. We proberen regelmatig een activiteit buiten ons IKC te doen.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Samenwerkingen

De BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar. 

Neem een kijkje op deze locatie