Header Bso02
Locaties

BSO IKC Het Klokhuis

Eigen keuze op de BSO 

Op de BSO van IKC Het Klokhuis wordt jouw kind warm ontvangen door ons vaste team van pedagogisch medewerkers. Onze fijne eigen ruimte is licht en huiselijk ingericht en voelt snel vertrouwd. Jouw kind kan zelf kiezen wat hij wil gaan doen. Op ons kiesbord is er genoeg keuze, ook voor vrij spel. Daarnaast geven wij jouw kind de mogelijkheid zelf mee te denken over de activiteiten. We vinden het belangrijk dat kinderen veel zelf doen, meehelpen of elkaar helpen. Jouw kind heeft een eigen plek op onze BSO. Kinderen onder de 7 jaar zitten beneden in de hal. Hier kunnen zij spelen in de huishoek, op het speelleerlplein of samen met de kleuters. Is jouw kind ouder dan 7 jaar? Dan kan hij boven in de BSO-ruimte terecht. Deze is ingericht door BSO-kinderen. Voor 7+ kinderen zijn er uitdagende activiteiten die geschikt zijn voor wat oudere kinderen. 

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur John Bloemscheer. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Dalton BSO

Onze BSO is actief onderdeel van IKC Het Klokhuis. We maken gebruik van de faciliteiten van het IKC zoals de speelleerpleinen, de hal, de BSO-ruimte boven, de gymzaal, het kookeiland en de buitenspeelpleinen. Ook gaan we regelmatig naar het grasveld tegenover het IKC. De visie van het onderwijs passen wij toe op onze buitenschoolse opvang. Zo nemen we de vijf principes van het daltononderwijs (verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie) waar mogelijk mee. Onze pedagogisch medewerkers zijn net als onderwijzers binnen het IKC ook dalton-opgeleid. 

Bekijk onze locatie hier

Samenwerkingen

Onze BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar.

Neem een kijkje op deze locatie