Header Bso02
Locaties

BSO IKC Kameleon

BSO midden in ons IKC 

Onze buitenschoolse opvang vindt plaats in de centrale hal van het IKC-gebouw. Jouw kind kent deze ruimte vanuit het onderwijs en voelt zich daardoor direct op zijn gemak. De vaste gezichten op onze BSO vangen jouw kind warm op na een dag school. Jouw kind mag zelf kiezen wat hij wil doen. Wij bieden een activiteitenprogramma aan, vrij spel is daarin altijd een mogelijkheid. In ieder geval één keer per week koken we samen met de kinderen een lekker en gezond gerecht! Regelmatig gaan we er op uit met jouw kind. Zo zijn we vaak in de speeltuinen in de omgeving, het voetbalveldje of in het aangelegen Gemünden am Main Park te vinden. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Mondriaanstraat 15 6921 MJ Duiven
06-10251902
ikckameleon@zonnekinderen.nl
www.ikc-kameleon.nl
Contact Contact
Pasfoto Armanda 22

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Armanda Waters. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Voordelen van ons IKC

Onze BSO is actief onderdeel van IKC Kameleon. We maken gebruik van de multifunctionele ruimtes van het IKC. Zo komt het regelmatig voor dat jouw kind te vinden is in de speelzaal, de bibliotheek of op het buitenspeelplein. We vinden het belangrijk dat jouw kind keuzevrijheid krijgt. Door de mogelijkheden van ruimtes, is dit nog beter te realiseren.

Jouw kind komt, doordat er combinatiefunctionarissen werkzaam zijn op de BSO, regelmatig dezelfde gezichten tegen als binnen het onderwijs. Dat geeft een vertrouwd en kleinschalig gevoel.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Samenwerkingen

Onze BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar. 

Neem een kijkje op deze locatie