Header Bso02
Locaties

BSO IKC Remigius

BSO in het midden van ons IKC

Onze buitenschoolse opvang is midden in ons IKC. Jouw kind wordt na afloop van de schooldag door ons team van vaste pedagogisch medewerkers warm opgevangen. We maken hierbij gebruik van "de kuil" of een van de multifunctionele ruimtes in het gebouw. Omdat deze ruimtes al bekend zijn vanuit het onderwijs, voelt jouw kind zich direct op zijn gemak. Binnen onze BSO is er een 7+ ruimte, maar ook een ruimte speciaal voor jongere kinderen. Kinderen mogen zelf kiezen wat zij gaan doen. We hebben daarvoor een activiteitenprogramma dat varieert, maar vrij spel is altijd een mogelijkheid. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Droopad 1 6921 XM Duiven
06-57807160
ikcremigius@zonnekinderen.nl
www.ikc-remigius.nl
Contact Contact
Remigius IKC Directeur Wilbert Arends DSC8428 Web500x535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Wilbert Arends. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Voordelen van BSO in ons IKC

Wij zijn met onze BSO actief onderdeel van IKC Remigius. Dat betekent dat wij ook gebruik maken van de mogelijkheden van het IKC. We maken gebruik van de keuken en toveren een klaslokaal zo om tot een mooie BSO-ruimte. Ook zal jouw kind regelmatig te vinden zijn in de Multimediahoek of op het grote buitenspeelplein. Door de mogelijkheden van ruimtes, is de keuzevrijheid van jouw kind nog beter te realiseren. Doordat er combinatiefunctionarissen werkzaam zijn op onze BSO, komt jouw kind regelmatig dezelfde gezichten tegen als binnen het onderwijs. Dat geeft een vertrouwd en kleinschalig gevoel.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Samenwerkingen

Onze BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar. 

 

Neem een kijkje op deze locatie