Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Tichelaar

Altijd wat te beleven bij de BSO

Welkom bij IKC De Tichelaar! Binnen het IKC wordt buitenschoolse opvang geboden voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een 7- en 7+ groep. De BSO beschikt over een eigen, huiselijk ingerichte ruimte binnen het gebouw met uitgebreide faciliteiten, zoals een lounge, ateliertafels, spelletjeshoek en een eigen keuken. De kinderen spelen volop op het grote podium en in de speelzaal en de gymzaal. Direct aan de groepsruimte grenst de eigen buitenspeelruimte met een buitenatelier en een speelplein. Natuurlijk staan onze pijlers sport, natuur, cultuur en multimedia centraal. Onze coaches komen regelmatig langs om bijvoorbeeld een bezoekje aan de polder of de uiterwaarden te brengen en de natuur te ontdekken en ervaren.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Joren Heijnen

Meer weten? Neem dan contact op met Joren Heijnen, IKC directeur, telefoonnummer 0481 - 421090. Hij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Samenwerken staat centraal

Binnen IKC De Tichelaar werken Stichting Atos en Kinderopvang Zonnekinderen intensief samen en verzorgen een volledig geïntegreerd aanbod van onderwijs en opvang. Binnen het IKC verzorgen wij openbaar Jenaplanonderwijs waarbij ieder kind volledig tot zijn of haar recht komt en de nadruk ligt op samenwerken.

Een dag bij BSO IKC De Tichelaar

Neem een kijkje op deze locatie