Header Bso02
Locaties

BSO IKC Joannes

Knusse en kleinschalige BSO 

De buitenschoolse opvang van IKC Joannes is in een eigen gebouw grenzend aan het IKC-gebouw. Onze groep is licht en modern ingericht. Jouw kind wordt door ons vaste team opgevangen in een ontspannen, huiselijke en gezellige sfeer. Na wat eten en drinken mag jouw kind zelf kiezen wat hij wil doen. Veel activiteiten zijn in groepsverband, vrij spel of buitenspelen op het buitenspeelplein is altijd een mogelijkheid. Heeft jouw kind behoefte aan wat meer rust? Direct bij de entree is een fijne lounge waar jouw kind na een drukke dag kan ontspannen.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Kerkakkers 4 6923 BZ Groessen
06-10290439
ikcjoannes@zonnekinderen.nl
www.ikcjoannes.nl
Contact Contact
Loekie Welling IKC Joannes 1500X535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Loekie Welling. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

BSO met de voordelen van het IKC

Onze BSO is actief onderdeel van IKC Joannes. We maken gebruik van de faciliteiten van het IKC. Zo komt het regelmatig voor dat jouw kind speelt in de aula, gymzaal of op het buitenspeelplein. We vinden het belangrijk dat jouw kind keuzevrijheid krijgt. Door de mogelijkheden van ruimtes, is dit nog beter te realiseren. Jouw kind komt, doordat er combinatiefunctionarissen werkzaam zijn op de BSO, regelmatig dezelfde gezichten tegen als binnen het onderwijs. Dat geeft een vertrouwd en kleinschalig gevoel.

Hier volgt binnenkort een locatiefilmpje!

 

Samenwerkingen

Onze BSO werkt nauw samen met Basisschool Bernadette en BSO De Nieuweling. We verzorgen samen activiteiten, maar het komt bijvoorbeeld ook voor dat wij kinderen opvangen van Basisschool Bernadette. De BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar. 

Woensdag en vrijdag BSO op De Nieuweling

Op woensdag en vrijdag bieden we geen voorschoolse en buitenschoolse opvang aan op IKC Joannes. Kinderen kunnen dan terecht op BSO De Nieuweling.

Neem een kijkje op deze locatie