Header Bso02
Locaties

BSO IKC Joannes

Welkom bij BSO IKC Joannes!

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. De buitenschoolse opvang van IKC Joannes is in de centrale hal. Jouw kind wordt door ons vaste team opgevangen in een ontspannen, huiselijke en gezellige sfeer. Na wat eten en drinken mag jouw kind zelf kiezen wat hij wil doen. Er is altijd een gevarieerd activiteitenaanbod, maar jouw kind kan ook kiezen voor het vrij spelen op het buitenplein.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Loekie Welling IKC Joannes 1500X535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Loekie Welling. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

BSO met de voordelen van het IKC

Onze BSO is actief onderdeel van IKC Joannes. We maken gebruik van de faciliteiten van het IKC. Zo komt het regelmatig voor dat jouw kind speelt in de gymzaal of op het buitenspeelplein. Omdat deze ruimtes al bekend zijn vanuit het onderwijs, voelt jouw kind zich direct op zijn of haar gemak.

Welkom bij IKC Joannes!

 

Samenwerking

Onze BSO werkt nauw samen met Bernadetteschool in Loo. Wij vangen de kinderen van de Bernadetteschool op bij IKC Joannes in Groessen. De BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden binnen de Liemers.

Woensdag en vrijdag BSO op De Nieuweling

Op woensdag en vrijdag bieden we geen voorschoolse en buitenschoolse opvang aan op IKC Joannes. Kinderen kunnen dan terecht op BSO De Nieuweling.

Neem een kijkje op deze locatie