Header Bso02
Locaties

BSO De Zon

Volop ontspannen en spelen

Aan het Slingerbos gelegen locatie, in een prachtig, comfortabel nieuwbouwpand met alle voorzieningen. De binnenruimte van de BSO is ruim en ziet er gezellig en huiselijk uit. Jouw kind krijgt volop mogelijkheden om te ontspannen en heerlijk te spelen. Zo is er een atelier met grote ateliertafels om te schilderen, boetseren of knutselen. Ook is er een theater en een kookcafé. We trekken er graag zoveel mogelijk op uit met de Zonnekinderen busjes. Voor genoeg lichaamsbeweging maken we gebruik van de sporthal bij IKC Het Sterrenbos.

Buiten is er een natuurlijk ingerichte avonturenspeeltuin en op enkele minuten loopafstand ligt het park Slingerbos met een kinderboerderij. Volop buitenspelen en sporten is gegarandeerd!

 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Frankentaler 73 6851 VP Huissen
026-3259091 of 06-45886558
zon@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Debby Sonderen De Zon

Meer weten? Neem dan contact op met Debby Sonderen, locatiemanager, telefoonnummer 026 – 3259091 of 06-23771054, of met assistent-locatiemanager Kristel Sueters op 06-26762148. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Jong en oud in een pand

De BSO en het kinderdagverblijf bevinden zich in hetzelfde pand. Prettig voor de kinderen, omdat het pand, de omgeving en de gezichten al bekend zijn. Jong en oud spelen samen en leren van elkaar. Jouw peuter komt dus vroegtijdig in aanraking met de BSO en de oudere kinderen op de BSO helpen met kleine activiteiten als voorlezen of een fruithapje geven.

Een dag bij BSO De Zon

Samenwerking met scholen

De medewerkers van BSO De Zon halen kinderen op van alle scholen in Huissen met onze eigen Zonnekinderen busjes.

Neem een kijkje op deze locatie