Header Bso02
Locaties

BSO IKC Het Sterrenbos

Onderzoek, fantasie en creativiteit

De BSO van IKC Het Sterrenbos werkt met vier groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Gevestigd in een apart gebouw op het schoolplein met veel mogelijkheden. De BSO beschikt over een atelier, een theater en een recent verbouwde loungeruimte. Ook maken we gebruik van de faciliteiten binnen het IKC zoals de speelzaal, gymzaal en aula.

Buiten op de buitenspeelpleinen kan jouw kind lekker rennen en spelen. Naast de locatie ligt een prachtig ecologisch speelbos, ‘Het Sterrenbos’, dat kinderen uitnodigt tot onderzoek, fantasie en creativiteit. Onze coaches organiseren met regelmaat activiteiten op het gebied van onze pijlers sport, cultuur, natuur en multimedia.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Natalie Glorie Het Sterrenbos

Meer weten? Neem dan contact op met Natalie Glorie, opvangcoördinator, telefoonnummer 026 - 3251549. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Doorgaande ontwikkellijn

De BSO is onderdeel van IKC Het Sterrenbos te Huissen. Dat betekent dat wij ook gebruik maken van de mogelijkheden van het IKC. De verschillende ruimtes bieden volop mogelijkheden zodat jouw kind zelf kan kiezen waar hij of zij zin in heeft. Ook de omgeving en de gezichten zijn vertrouwd, dit geeft een veilig gevoel.

 

Een dag bij BSO IKC Het Sterrenbos

Neem een kijkje op deze locatie