Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Tragellijn

Een gezellige en huiselijke plek

Welkom bij BSO IKC De Tragellijn! Het IKC biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO maakt gebruik van de multifunctionele ruimtes binnen het gebouw. De aula is ingericht als een gezellige en huiselijke plek, waar jouw kind na school graag naar toe gaat. Er wordt ook gebruik gemaakt van faciliteiten van het IKC zoals de buitenruimtes en het speellokaal. De oudere kinderen vermaken zich goed in de stoere 7+ ruimte. De directe omgeving van het IKC leent zich perfect voor avonturen in de natuur en er zijn volop mogelijkheden om te sporten.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
SD 09866

Meer weten? Neem dan contact op met Femke Peters, IKC directeur, telefoonnummer 0316 – 541390. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Veilige en vertrouwde omgeving

Het kinderdagverblijf en de BSO vormen samen met basisschool De Tragellijn het IKC De Tragellijn. Hier gaan kinderen met plezier naar de opvang of naar school. Een veilige omgeving waar fouten maken mag en ieder kind welkom is. Een vertrouwde omgeving waar jouw kind leert om zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn of haar ontwikkeling en leerproces.

Een dag bij BSO IKC De Tragellijn

Neem een kijkje op deze locatie