Header Bso02
Locaties

BSO IKC St. Martinus

Op avontuur in de natuur

Welkom bij BSO IKC St. Martinus! De buitenschoolse opvang biedt opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in twee groepen. De multifunctionele ruimtes binnen het gebouw van het IKC worden optimaal benut. Zo wordt er lekker gespeeld in de speelzaal of gekookt in de keuken. Er is een grote hal die inzetbaar is als gymzaal, maar ook als theater. De prachtige, natuurlijk ingerichte buitenruimte biedt volop mogelijkheden aan de kinderen om heerlijk te spelen en te ravotten. Maar laten we ook de directe omgeving van het IKC niet vergeten: een prachtig natuurgebied bij de dijk en uitlopers van de Rijnstrangen om de hoek. Wie wil daar nu niet op avontuur!

Groot aanbod

Jouw kind kiest dagelijks uit een groot aanbod van activiteiten. Naast dit programma komen onze coaches met regelmaat op de locatie, om samen met de kinderen activiteiten op het gebied van sport, natuur, cultuur en multimedia vorm te geven.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
St Martinus Mandy Van Ampting500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Mandy van Ampting, IKC directeur, telefoonnummer 0316 - 523185. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Doorgaande ontwikkellijn

Sinds 1 februari 2021 werken brede school St. Martinus in Oud-Zevenaar en Kinderopvang Zonnekinderen samen als IKC. IKC St. Martinus biedt kleinschalige kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor-, naschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onderwijs en opvang werken samen aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen. 

Een dag bij BSO IKC St. Martinus

Neem een kijkje op deze locatie