Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Meeander

Niks moet, alles mag

De BSO van IKC De Meeander biedt volop mogelijkheden voor ontspanning na een dag hard werken op school. Niks moet, alles mag. Jouw kind kiest zelf een activiteit en, met de uitgebreide faciliteiten, zoals een kinderkookcafé, een theater, een 8+ ruimte, een atelier en de sportzaal van de school. Er is keus genoeg, we hebben zelfs een eigen moestuin. Buitenspelen doen we graag op het schoolplein. Onze medewerkers en natuurlijk onze coaches organiseren regelmatig activiteiten op het gebied van sport, natuur, cultuur, multimedia en wereldwijs.

Samenwerking met andere scholen

De BSO van IKC de Bosmark biedt opvang aan kinderen van alle scholen in de omgeving. De kinderen worden door onze eigen chauffeurs met ons eigen Zonnekinderen busjes opgehaald.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Meeander IKC Directeur Petra Bruijl DSC8431 Web500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Petra Bruijl, IKC directeur, telefoonnummer 0315 - 241498. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Doorgaande ontwikkellijn

Binnen IKC De Meeander werken basisschool De Meeander en Kinderopvang Zonnekinderen intensief samen. IKC De Meeander is dé plek waar jouw kind samen met anderen opgroeit in een doorgaande ontwikkellijn en de kans krijgt zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Een dag bij BSO IKC De Meeander

Neem een kijkje op deze locatie