Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Brug

Ontspannen op de BSO

Na een dag school kan jouw kind op het IKC blijven op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). Onze vaste pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind in een ontspannen, huiselijke en gezellige sfeer wordt opgevangen. Op IKC De Brug is de BSO op twee plekken. Op het jonge kindplein op de begane grond worden de jongste BSO-kinderen opgevangen en in de centrale groepsruimte op de eerste etage kinderen van 7 jaar en ouder.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Brug Stefan De Jonge DSC4737 WEB

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Stefan de Jonge. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Spelen, ontdekken, ontwikkelen

Onze BSO is onderdeel van het IKC. Binnen ons IKC staat spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen centraal en dit nemen wij ook mee op de BSO. Wij maken gebruik van de faciliteiten van het IKC. Jouw kind kan bijvoorbeeld spelen in het speellokaal of lekker ravotten op het buitenspeelplein. Er zijn verschillende hoeken gemaakt, waar jouw kind kan spelen of relaxen. Er is ruimte voor de behoefte van jouw kind. Of dit nou rustig een boek lezen of een balletje trappen in de voetbalkooi is. Jouw kind komt, doordat er combinatiefunctionarissen werkzaam zijn, op de BSO regelmatig dezelfde gezichten tegen als binnen het onderwijs. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Hier volgt binnenkort een locatiefilmpje!

 

Samenwerkingen

De BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar.

Neem een kijkje op deze locatie