Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Hoge Hoeve

Fijne tijd op onze BSO 

Na een dag school kan jouw kind op het IKC blijven op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). BSO IKC de Hoge Hoeve maakt in basis gebruik van de grote centrale aula midden in het gebouw. Jouw kind wordt hier warm ontvangen door onze vaste gezichten van de BSO. Samen met de andere kinderen nemen we dag door en gaan we eerst buiten spelen. Daarna eten en drinken we wat en mag jouw kind zelf kiezen wat hij wil doen uit het activiteitenaanbod. 

De grote centrale aula is ingericht met houten banken en tafels, dit zorgt voor een huiselijk gevoel. Ook kan jouw kind heerlijk spelen in een van ingerichte hoeken in de aula: de bouwhoek, knutselhoek of huishoek. Of de oudere kinderen spelen in de 7+ ruimte. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
De Hoge Hoeve 70 6932 DJ Westervoort
026-3111029
ikcdehogehoeve@zonnekinderen.nl
www.dehogehoeve.nl
Contact Contact
Riet Mous IKC De Hoge Hoeve 1500X535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Riet Mous. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur. 

Mogelijkheden van ons IKC

Naast de centrale ruimte maken we gebruik van multifunctionele ruimtes zoals het kookcafe, het technieklokaal, het atelier, de gymzaal of het avontuurlijke buitenspeelplein. We vinden het belangrijk dat jouw kind keuzevrijheid krijgt. Door de mogelijkheden van ruimtes, is dit nog beter te realiseren. Jouw kind komt, doordat er combinatiefunctionarissen werkzaam zijn op de BSO, regelmatig dezelfde gezichten tegen als binnen het onderwijs. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Samenwerkingen

De BSO maakt voor activiteiten op het gebied van Natuur en Sport regelmatig gebruik van de buitenruimte en de sportvelden van BSO De Nieuweling en Sportpark Wesstar. 

Neem een kijkje op deze locatie