Header Bso02
Locaties

BSO De Superster

Breed aanbod activiteiten

Welkom bij BSO De Superster! De Superster beschikt over veel aparte ruimtes die huiselijk zijn ingericht. Er is een groot atelier, een bouwkamer, een huiskamer, een kindercafé, twee 7+ ruimtes en een theater. Daarnaast maakt BSO De Superster gebruik van een grote buitenspeelruimte en een natuurlijk ingerichte avonturentuin bij IKC Platanenlaan. Op De Superster bieden wij dagelijks activiteiten op het gebied van onze pijlers sport, cultuur, multimedia en natuur.

Sport en natuur

Er is een breed aanbod van buitensporten en bij slecht weer zijn er gymfaciliteiten binnen. Door de samenwerking met verschillende sportverenigingen, kan jouw kind kennismaken met veel verschillende sporten. Voor de natuuractiviteiten bezoeken we regelmatig het buitengebied van Zevenaar, waar de kinderen kennis maken met allerlei facetten uit de natuur.

Samenwerking met scholen

De medewerkers van BSO De Superster halen kinderen op van alle scholen in Zevenaar met onze eigen Zonnekinderen busjes.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Platanenlaan 13 6903 DK Zevenaar
0316 - 343661
superster@zonnekinderen.nl
Contact Contact
De Kleine Wereld en De Superster Ilona Aalders

Meer weten? Neem dan contact op met Ilona Aalders, teamcoördinator BSO de Superster, telefoonnummer 0316 - 343661. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Samenwerking

BSO De Superster is gevestigd in de voormalige muziekschool van Zevenaar en heeft door de verschillende ruimtes veel mogelijkheden. Naast De Superster bevinden zich ook kinderdagverblijf De Kleine Wereld en IKC Platanenlaan, waarmee Zonnekinderen aan de Platanenlaan een compleet aanbod voor kinderen van 0 tot 13 jaar biedt.

Een dag bij BSO De Superster

Neem een kijkje op deze locatie