Header Bso02
Locaties

BSO Het Talent / IKC De Wissel

Kleinschalige buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang Het Talent is gevestigd in een eigen gebouw (waar ook het KDV gevestigd is). Onze eigen groepsruimte is groot en licht en modern ingericht. Er zijn veel speel- en ontspanmogelijkheden voor jouw kind. Er is een huishoek, lees/chillhoek, twee bouwhoeken (voor 4+ en 7+) en we hebben veel spelletjes en knutselspullen. Rondom ons gebouw kan jouw kind buiten spelen, daarnaast maken we met regelmaat gebruik van de nabij gelegen buitenspeelterreinen. 

We halen jouw kind op van school (we hebben een vaste chauffeur) om vervolgens door ons vaste team van pedagogisch medewerkers op te vangen. Onze BSO is kleinschalig, jouw kind kent hierdoor snel de andere kinderen!

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Paganinistraat 1 6904 EG Zevenaar
06-82014022
talent@zonnekinderen.nl
Contact Contact
124819652 10159024211825742 8971884781026724527 N

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Anke ten Broeke. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Het Talent binnen IKC De Wissel

We werken met onze BSO intensief samen met IKC De Wissel dat iets verder in de wijk gevestigd is. Zo maken we regelmatig gebruik van de voorzieningen van het IKC. Jouw kind kan bijvoorbeeld voor de sportactiviteiten terecht in de gymzaal van IKC De Wissel.

Op de BSO hebben we een vast programma. Nadat jouw kind opgehaald is van school school, is het tijd om buiten te spelen. Daarna met zijn allen fruit eten en het kiesmoment. Iedere dag kan jouw kind kiezen uit twee tot drie activiteiten, naast het vrij spelen. De activiteiten zijn gebaseerd op een thema. We proberen de verschillende pijlers zo divers mogelijk in te zetten. Daarnaast maken we veel gebruik van de bus, een uitje naar het coolnaturepark, het Horsterpark of 't Peeske staat geregeld op het programma. 

Bekijk onze locatie in het filmpje

BSO voor kinderen uit Zevenaar

Op onze BSO zijn voornamelijk kinderen van IKC De Wissel. Kinderen van IKC De Tamboerijn worden opgevangen op de BSO van IKC De Tamboerijn. Wij vangen op BSO Het Talent ook kinderen op van andere scholen in Zevenaar.

Neem een kijkje op deze locatie