Header Bso02
Locaties

BSO IKC De Tamboerijn

Klauteren in de prachtige avonturentuin

Bij BSO IKC De Tamboerijn is er dagelijks keuze uit vele activiteiten. Niks moet, alles mag. Jouw kind kiest waar hij of zij zin in heeft. De BSO maakt als primaire groepsruimte gebruik van de mooie centrale hal en de activiteitenruimte met keuken en van faciliteiten van het IKC zoals de buitenruimtes, de boomhut en het speellokaal. Ook gebruiken we de speelzaal waar gesport en gedanst wordt.

Onze coaches komen ook regelmatig op de locatie om samen met de kinderen activiteiten op het gebied van onze pijlers sport, natuur en cultuur vorm te geven.

Buitenspelen in de frisse lucht?! Onlangs is het grote buitenspeelplein omgetoverd tot een prachtige avonturentuin waar jouw kind volop kan klimmen, klauteren en spelen. 

Samenwerking met andere scholen

De medewerkers van BSO IKC De Tamboerijn halen kinderen op van alle scholen in Zevenaar met onze eigen Zonnekinderen busjes.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Paganinistraat 17 6904 EG Zevenaar
0316–524158
ikcdetamboerijn@zonnekinderen.nl
www.ikcdetamboerijn.nl
Contact Contact
Renate Vlaanderen

Meer weten? Neem dan contact op met IKC-directeur Renate Vlaanderen, telefoonnummer 0316 – 524158. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Gezonde kinderopvang

Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden kinderen graag een gezonde, actieve en veilige omgeving. Denk hierbij aan het stimuleren van de kinderen om lekker te bewegen en te sporten middels een gevarieerd activiteitenaanbod en het aanbieden van gezonde tussendoortjes en maaltijden.

Jouw kind kan aan de slag in de moestuin. De kinderen leren veel over de moestuin en de verschillende soorten groente en fruit. Natuurlijk mogen ze ook zelf groente en fruit kweken. En lekker proeven!

Een dag bij BSO IKC De Tamboerijn

Opvang en onderwijs versterken elkaar

IKC De Tamboerijn is ontstaan uit de intensieve samenwerking tussen basisschool De Tamboerijn en Kinderopvang Zonnekinderen. Opvang en onderwijs gaan samen en versterken elkaar, op deze manier begeleiden we de kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling.

Neem een kijkje op deze locatie