Header Bso02
Locaties

BSO IKC Platanenlaan

Zelf kiezen uit de vele activiteiten

BSO IKC Platanenlaan biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar in 4 groepen. Als onderdeel van het IKC maakt de BSO als primaire groepsruimte gebruik van alle leerpleinen. De BSO maakt ook gebruik van faciliteiten van het IKC zoals de keuken, de buitenruimtes, de gymzalen en overige centrale ruimtes. Jouw kind kiest zelf uit de vele activiteiten op het gebied van onze pijlers sport, natuur, cultuur en multimedia.

Sport en natuur

Er is een breed aanbod van buitensporten en bij slecht weer zijn er gymfaciliteiten binnen. Door de samenwerking met verschillende sportverenigingen, kan jouw kind kennismaken met veel verschillende sporten. Voor de natuuractiviteiten bezoeken we regelmatig het buitengebied van Zevenaar, waar de kinderen kennis maken met allerlei facetten uit de natuur.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Maarten Buiting (1)

Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Buiting, IKC directeur. Hij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: De BSO is aansluitend op schooltijden geopend tot 18:30 uur.

Ieder kind is uniek

Kinderopvang Zonnekinderen en basisscholen Lindenhage en Het Kofschip vormen het IKC Platanenlaan. Samen zorgen we voor opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In een open, veilige en vertrouwde omgeving zien en horen wij ieder kind en laten wij kinderen optimaal ontwikkelen.

Hier volgt binnenkort een locatiefilmpje!

Neem een kijkje op deze locatie