Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV De Wolkenwereld

Een warm thuis

Welkom bij kinderdagverblijf De Wolkenwereld! Gevestigd in een gezellig pand met huiselijk ingerichte ruimtes in frisse kleuren is dit een warm thuis voor jouw kind. De Wolkenwereld werkt in 5 groepen; een babygroep, een 0-4 jarigen groep, 2 peutergroepen en een combinatiegroep met kinderen van de leeftijd 3 jaar of ouder en daar komen de middag 4-5 jarige kinderen bij (BSO). De groepen werken intensief met elkaar samen, waarbij de behoeften en interesses van de kinderen het uitgangspunt zijn. In de diverse themahoeken zoals een bouwboek, huishoek en een leeshoek ontdekt jouw kind spelenderwijs de wereld. Buiten is volop avontuur te vinden in een natuurlijk ingerichte avonturenspeeltuin en een moestuin waar we zoveel mogelijk tijd doorbrengen. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Doctor Bouwdijk Bastiaansestraat 35 6681 XH Bemmel
0481–452498
wolkenwereld@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Wolkenwereld Job Lintsen DSC9131 Web500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Job Lintsen, Teamcoördinator, telefoonnummer 0481 – 452498 of 06 - 53967997. Of bel assistent-locatiemanager Marieke Gunsing op 06 - 26721883. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Groep Goud

Kinderen van het KDV stromen vaak door naar de BSO van De Wolkenwereld die zich op loopafstand bevindt. Om de doorgaande lijn te stimuleren verbinden wij ons aanbod en bieden we in groep Goud een combinatie van peuteropvang en buitenschoolse opvang. De groep is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Zij nemen deel aan het totale activiteitenaanbod van BSO De Wolkenwereld. Ook de oudere kinderen worden betrokken bij het KDV door te helpen met kleine activiteiten als voorlezen of een fruithapje geven. Bekijk de factsheet van deze combinatiegroep voor meer informatie.

Een dag bij KDV De Wolkenwereld

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van BSO De Wolkenwereld. Lees meer over deze buitenschoolse opvang.

Neem een kijkje op deze locatie