Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC De Bosmark

Talenten ontdekken en ontwikkelen in een uitdagende omgeving

Welkom bij het kinderdagverblijf van IKC De Bosmark. Het IKC biedt kinderopvang in drie groepen; een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar, een groep met kinderen van 0 tot 4 jaar en een groep met kinderen van 2 tot 4 jaar. Van jongs af aan leert jouw kind rekening houden met anderen, elkaar helpen en van elkaar leren. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een eigen, veilige en uitdagend ingerichte ruimte binnen het IKC met aangrenzend een eigen, afgesloten buitenruimte. Binnen het gebouw wordt gebruik gemaakt van uitgebreide faciliteiten, zoals de sportzaal, centrale hal, kinderkookcafé en een theater. Hierdoor krijgt jouw kind volop de ruimte om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen! 

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
DSC06931

Meer weten? Neem dan contact op met Chantal ten Dam, IKC directeur, telefoonnummer 0315 - 820213. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Doorgaande ontwikkellijn

IKC De Bosmark is ontstaan uit de intensieve samenwerking tussen basisschool De Bosmark en Kinderopvang Zonnekinderen. Jarenlange ervaring op het gebied van onderwijs en opvang komen samen in een gezamenlijke visie, waarbij de ontwikkeling van het kind van 0 tot 13 jaar centraal staat. Binnen het IKC kan jouw kind alvast wennen en op onderzoek in de kleuterklas. Zo wordt de stap naar het onderwijs een stuk makkelijker gemaakt; jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Een dag bij KDV IKC De Bosmark

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang van IKC De Bosmark.

Neem een kijkje op deze locatie