Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC Kameleon (0-2 jaar)

Ontdekking van baby naar dreumes

Op het KDV van IKC Kameleon kan jouw baby of dreumes (0 tot 2 jaar) terecht bij ons team van vaste pedagogisch medewerkers. Onze ruimte is gevestigd in een eigen unit op het buitenspeelplein. De ruimte is licht en zodanig ingericht dat jouw baby of dreumes zelf of onder begeleiding van ons fijn op onderzoek kan gaan. In de grondbox kan jouw baby veilig en stap voor stap de wereld verkennen. Van speeltjes vasthouden tot voorzichtig omrollen tot stoer rechtop staan tegen de houten hekjes. Dan is het tijd om de rest van de ruimte te ontdekken. Jouw dreumes kan in een van onze themahoeken spelen en leren. We maken gebruik van een eigen afgesloten buitenruimte die we delen met de peutergroep die ook gevestigd is in de unit. Lekker spelen met zand, water en gras of met de kinderen uit de peutergroep.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Armanda Waters En Brigitte Bloemenkamp

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeurs Armanda Waters of Brigitte Bloemenkamp. Zij beantwoorden graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Samen spelen met de peuters

Onze opvang is actief onderdeel van IKC Kameleon. Direct naast onze groep is een peutergroep gevestigd en in het hoofdgebouw van het IKC is naast de kleuterklas een peutergroep gevestigd. We werken veel samen met deze groepen. Jouw dreumes ontmoet de peuters in de gezamenlijke hal, in de tuin of in het hoofdgebouw in de activiteitenruimte. Als jouw dreumes er klaar voor is, maakt hij de overstap naar de peutergroep

Bekijk onze locatie in het filmpje

 

Neem een kijkje op deze locatie