Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC De Tichelaar

Samen de wereld ontdekken

Welkom bij het kinderdagverblijf van IKC De Tichelaar! Op ons kinderdagverblijf wordt dagopvang geboden op twee groepen, waar kinderen van 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar bij elkaar zitten. In een veilige en uitdagend ingerichte ruimte binnen de school, met aangrenzend een afgesloten buitenruimte, ontdekt jouw kind de wereld. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes.

We maken volop gebruik van de faciliteiten van het IKC zoals een aula en de gymzaal. Vanuit de Jenaplan gedachte staat het samen leren en samen ontdekken hoog in het vaandel. De verschillende groepen werken en spelen dus vaak samen. Door deze samenwerking tussen onderbouw en kinderdagverblijf maakt jouw kind een soepele overgang naar het onderwijs.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Joren Heijnen

Meer weten? Neem dan contact op met Joren Heijnen, IKC directeur, telefoonnummer 0481 - 421090. Hij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Peuteropvang: van 8.15 of 8.45 uur tot 12.15 uur.

Samenwerken staat centraal

Binnen IKC De Tichelaar werken Stichting Atos en Kinderopvang Zonnekinderen intensief samen en verzorgen een volledig geïntegreerd aanbod van onderwijs en opvang. Binnen het IKC verzorgen wij openbaar Jenaplanonderwijs waarbij ieder kind volledig tot zijn of haar recht komt en de nadruk ligt op samenwerken. Jouw kind gaat bijvoorbeeld samen met kleuters spelen, doet mee aan de gezamenlijke activiteiten en gaat samen met een aantal groepsgenootjes op bezoek bij de grotere kinderen van de BSO. Binnen een op ieder kind afgestemd pedagogisch leerklimaat met gedreven professionals gaan spelen en leren hand in hand.

Een dag bij KDV IKC De Tichelaar

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC De Tichelaar.

Neem een kijkje op deze locatie