Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC Joannes (0-4 jaar)

Knus en kleinschalig

Met één groep en een klein team van vaste pedagogisch medewerkers is onze kinderopvang op IKC Joannes knus en kleinschalig. Onze groepsruimte is huiselijk en warm ingericht, zodat jouw kind zich snel op zijn gemak voelt. Er zijn volop speel- en leermogelijkheden voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Jouw baby, dreumes of peuter kan bij ons spelen, leren en stapjes gaan zetten in de ontwikkeling. We hebben een grondbox waar jouw baby in alle rust op de zachte matten voorzichtig op onderzoek uit gaat. Terwijl jouw dreumes of peuter naar hartenlust speelt in een van de themahoeken. 

Er is een prettige, recent vernieuwde slaapruimte waar jouw baby of dreumes kan slapen. Heeft jouw peuter nog behoefte aan een middagslaapje? Dan kan dat in onze speciale peuterbedjes. Onze opvang heeft een eigen buitenruimte, maar jouw peuter maakt samen met de kleuters ook regelmatig gebruik van een gedeelde buitenruimte. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Kerkakkers 4 6923 BZ Groessen
06-57807106
ikcjoannes@zonnekinderen.nl
www.ikcjoannes.nl
Contact Contact
Loekie Welling IKC Joannes 1500X535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Loekie Welling. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Jouw peuter samen met de kleuters

We werken met onze kinderopvang intensief samen met het onderwijs van IKC Joannes. We vinden het belangrijk dat jouw peuter speelt en leert met de kleuters en alvast de kleuterklas leert kennen. Jouw peuter gaat alvast meedoen met verschillende activiteiten in de kleuterklas. Naast de gedeelde buitenruimte met de kleuterklas, maken we ook actief gebruik van de faciliteiten van het IKC, zoals de gymzaal. Door deze intensieve samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Hier volgt binnenkort een locatiefilmpje!

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op IKC Joannes.

Neem een kijkje op deze locatie