Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC Joannes (0-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf IKC Joannes!

De dagopvang heeft een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is huiselijk en gezellig ingericht. Voor elke leeftijd is er speciaal speelmateriaal aanwezig waardoor jouw kind optimaal wordt uitgedaagd en waardoor de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Voor de allerkleinsten is er een ruime grondbox waarin ze volop kruipen, rollen en bewegen. Onze opvang heeft een eigen buitenruimte waar peuters en kleuters regelmatig samen spelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de centrale hal en gymzaal.

Naast de groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er ook groep voor de peuters. Deze groep bevindt zich in de unit op het speelplein. Onze ruimtelijke groep is uitdagend ingericht en biedt jouw peuter volop vermaak. Zo kan jouw peuter met andere peuters spelen in een themahoek of lekker rustig een puzzel maken. Er wordt ook regelmatig samen gewerkt en gespeeld met de kleuters. Dit zorgt voor een soepele overgang naar het basisonderwijs!

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Loekie Welling IKC Joannes 1500X535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Loekie Welling. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Jouw peuter samen met de kleuters

Wij werken met onze kinderopvang intensief samen met het onderwijs van IKC Joannes. We vinden het belangrijk dat jouw peuter speelt en leert met de kleuters en alvast het werken en spelen in de kleuterklas leert kennen. Naast de gedeelde buitenruimte, maken we ook actief gebruik van de faciliteiten van het IKC, zoals de gymzaal. Door deze intensieve samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Hier volgt binnenkort een locatiefilmpje!

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over buitenschoolse opvang op IKC Joannes.

Neem een kijkje op deze locatie