Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC De Tragellijn

Samen spelen en samenwerken

Welkom bij het kinderdagverblijf van IKC De Tragellijn! Het IKC biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in twee groepen; een peutergroep en een verticale groep (0 tot 4 jaar). De peutergroep is in dezelfde vleugel gevestigd als de kleuterlokalen. Groot voordeel is dat peuters en kleuters volop samen spelen en van elkaar leren.

De ruimte van de opvang is gezellig en warm ingericht. Beiden groepen maken gebruik van de eigen groepsruimte met buitenruimte. Voor elke leeftijd is er speciaal speelmateriaal aanwezig waardoor jouw peuter, baby of dreumes optimaal wordt uitgedaagd en de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de faciliteiten zoals het speel- en gymlokaal binnen het gebouw en krijgen de kinderen elke week muziekles van de muziekjuf van school. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Femke Peters

Meer weten? Neem dan contact op met Femke Peters, IKC directeur, telefoonnummer 0316 – 541390. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur (verlengde opvang tot 18.30 uur is mogelijk)

Veilige en vertrouwde omgeving

Het kinderdagverblijf vormt samen met basisschool De Tragellijn het IKC De Tragellijn. Hier gaan kinderen met plezier naar de opvang of naar school. Een veilige omgeving waar fouten maken mag en ieder kind welkom is. Een vertrouwde omgeving waar jouw kind leert om zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn of haar ontwikkeling en leerproces. De kinderopvang is in de directe nabijheid van de kleuterklassen waarmee een intensieve samenwerking is. Hier ontmoet jouw peuter alvast de kleuters. Spelenderwijs zetten we samen met jouw peuter de eerste stappen naar de kleuterklas!

Een dag bij KDV IKC de Tragellijn

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC De Tragellijn.

Neem een kijkje op deze locatie